Апартаменти Велека

Listing pictures

Owner Information

Seller Thumbnail
Станка(Stanka) Ташева(Tasheva) (stanka_tasheva)
Registration Date: Jun 29, 2007
E-mail: stanka_tasheva@yahoo.com
First Name: Станка(Stanka)
Last Name: Ташева(Tasheva)
Phone: 359 889 510 314
City: Поморие(Pomorie)
Location  
City: Поморие
Address: улица Велека 4
Common  
Title: Апартаменти Велека
Property Type: Apartments
Price per night for: Apartment
Price: 60.00 BGN
Property Features  
Property Features: Garage, Two bedrooms, Microwave, Seasonal, Elevator, Hair-drier, Washing machine, Internet, Kitchen, Balcony, Refrigerator, Air-conditioner, TV, Toilet & bathroom in room
Additional information  
Studio (numbers): 1
Apartment with 1 bedroom (number): 2
Apartment with 2 bedrooms (number): 1
Additional information: Отлични условия за отдих и почивка в чисто нови и функционално мебелирани апартаменти, в жилищна сграда с асансьор, разположена в старата част на град Поморие, непосредствено срещу санаториума за калолечение,само на 3 минути от плажа и в непосредствена близост до центъра на града. Възможно е да правите процедури в санаториума за калолечение и да бъдете наши гости.
Предлагаме 5 апартамента, които се намират на 2-ри, 3-ти и 5-ти етаж над партера в жилищната сграда.
Апартамент №1 -/максимум 2+2 човека/ е разположен на 58 кв.м на втори жилищен етаж. В услуга на гостите е дневна с кухненски кът, спалня с двойно легло, баня-тоалетна с душ-кабина, балкон с маса и столове, климатик във всяка стая, кабелна телевизия и безплатен интернет. В хола са на разположение две ъглови легла. Кухнята е напълно оборудвана, с двоен котлон, хладилник, микровълнова фурна, кухненска посуда, електрическа кана, маса и столове, перална машина.
Апартамент №2-студио-/максимум 3 човека/ е разположен на 43 кв.м на втори жилищен етаж. В услуга на гостите е дневна с кухненски кът, спалня с двойно легло,единично легло, баня-тоалетна с душ-кабина, тераса с маса и столове, климатик във всяка стая, телевизор и безплатен интернет. Кухнята е напълно оборудвана, с двоен котлон, хладилник, микровълнова фурна, кухненска посуда, електрическа кана, маса и столове, перална машина.
Апартамент №3 -/максимум 2+2 човека/ е разположен на 57 кв.м на трети жилищен етаж. В услуга на гостите е дневна с кухненски кът, спалня с двойно легло, баня-тоалетна с душ-кабина, тераса с маса и столове, климатик във всяка стая, телевизор и безплатен интернет. В хола са на разположение две ъглови легла. Кухнята е напълно оборудвана, с двоен котлон, микровълнова фурна, кухненска посуда, електрическа кана, хладилник, маса и столове, перална машина.
Апартамент №4 -/максимум 2+2 човека/ е разположен на 56 кв.м на четвърти жилищен етаж. В услуга на гостите е дневна с кухненски кът, спалня с двойно легло, баня-тоалетна с душ-кабина, тераса с маса и столове, климатик във всяка стая, телевизор и безплатен интернет. В хола са на разположение две ъглови легла. Кухнята е напълно оборудвана, с двоен котлон, микровълнова фурна, кухненска посуда, електрическа кана, хладилник, маса и столове, перална машина.
Апартамент №5 -/максимум 4+2 човека/ е разположен на 73 кв.м на пети жилищен етаж. В услуга на гостите е дневна с кухненски кът, две спални с двойно легло, баня-тоалетна с душ-кабина, две тераси, климатик във всяка стая, телевизор и безплатен интернет. В хола са на разположение две единични легла. Кухнята е напълно оборудвана, с двоен котлон, микровълнова фурна, кухненска посуда, електрическа кана, хладилник, маса и столове, перална машина.
Contact information  
First Name: Апартаменти Велека
Last Name: Ташева
Mobile: +359 889 510 314
E-mail: stanka_tasheva@yahoo.com