Спа хотел "Лещен"

Разрешен бр. снимки

Лице за контакт

hotelleshten hotelleshten (hotelleshten)
Дата на регистрация: 12.12.2013
Личен URL адрес: http://bulrest.com/dealer-accounts/.html
Име: hotelleshten
Фамилия: hotelleshten
Тел.: 0894553151
Населено място: Лещен
Държава: България
Основни данни за обекта/обявата  
Заглавие: Спа хотел "Лещен"
Тип обект: Хотели
Цена за нощувка в: За 1 човек
Цени от: 35.00 лв.
Подробна информация  
Апартамент с 2 спални (бр.): 2
Двойни стаи (бр.): 14
Подробна информация и текстово описание: Спа хотел „ЛЕЩЕН ” е разположен на южния склон на Родопа планина в с. Лещен, предлагайки уникална панорама към долината на река Места. Село Лещен се намира на 7 км. oт известните, минерални извори в с.Огняново. Един от най-красивите български градове Гоце Делчев е само на 15 км от селото (20 км от новостроящото се международно летище Гоце Делчев). Световноизвестният ски курорт Банско е на 40 минути път с автомобил, а 100 км. делят Лещен от красивите крайбрежни курорти на Егейско море. Летището в Солун (Гърция) и новите магистрали допринасят за лесния достъп до с.Лещен. Комбинацията от тези факти прави района един от най-привлекателните за български и международни туристи.
Комплексът работи целогодишно и разполага с 14 двойни стаи и 2 апартамента. От тях може да се насладите на прекрасна гледка към Родопа планина. Всички стаи са с тераси, санитарен възел, кабелна телевизия и парно отопление.
Винарна с около 60 места, предлагаща уникалните вина на един от най-старите винзаводи у нас – винзавод Асеновград. Вкусни ястия приготвени изцяло от био продукти и по старите рецепти на баба. Хотелът разполага с лоби бар, конферентна зала за 50 човека, паркинг.
Контактна информация за обекта  
Име: Спа хотел
Телефон: 00359895444239
E-mail: hotelleshten@gmail.com
Website URL: www.hotelleshten.com
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Hotel-Leshten/587388551328983?fref=ts