Къща "У Дома"

Разрешен бр. снимки

Лице за контакт

Seller Thumbnail
Тоня(Tonya) Минчева(Mincheva) (tonia)
Дата на регистрация: 08.08.2010
Име: Тоня(Tonya)
Фамилия: Минчева(Mincheva)
Тел.: +359 886 758787
Населено място: Сопот(Sopot)
Местоположение на обекта  
Град / Село: Sopot
Адрес: ул"Борова гора" 21
Основни данни за обекта/обявата  
Заглавие: Къща "У Дома"
Тип обект: Къщи за гости и Квартири
Цени от: 15.00 лв.
Подробна информация  
Подробна информация и текстово описание:

“У Дома “- най-предпочитаната къща за гости в Сопот . И не без основание –вижте само няколко основни причини : Стопаните са запалени туристи точно като вас, те най-добре разбират нуждите на модерния турист. Къщата е специално проектирана за гости и в нея те са вложили целия си личен опит и изисквания на съвременния пътешественик. Тук всеки детайл е добре обмислен ,за да посрещне всичките ви нужди : • Удобна, функционална, оборудвана със нови мебели, техника, включително и бърза интернет връзка • Стратегическа локация – съвсем близо до всички главни атракции на града. • Истинско място за отдих- тишина и спокойствие, планината е точно през пътя. • Прекрасен,отлично озеленен двор • Пленителна гледка от терасите към Балкана и боровата гора На ваше разположение са 5 самостоятелни стаи /2 стаи с по 2 легла, 1 стая с три легла , 1 стая със спалня и една стая със спалня и единично легло-общо 12 места/,всяка от които със собствен санитарен възел,телевизор,климатик и Wi-Fi връзка. В една от спалните с 2 легла е поставен и разтегателен диван.

На първият етаж на къщата е разположен огромен хол с трапезария,кът за почивка с мека мебел , LSD телевизор и камина,кухненски бокс с всички неоходими уреди за приготвяне на храна/хладилник ,печка с керамични котлони,микровълнова фурна,миялна машина и кафе машина/

В двора на къщата е построена механа с барбекю и пещ за по специалните гозби.През горещите дни тя може да се отвори директно към двора ,за да се насладите напълно на топлите летни вечери.В нея ще откриете още един напълно обурудван кухненски бокс за още по -голямо удобство.

Цялата къща е напълно климатизирана и приятно прохладна лятото и отлично отоплена с локално парно през зимата.

В двора има и паркинг за 5 коли.

Контактна информация за обекта  
Име: Тоня
Фамилия: Минчева
GSM: +359 886 758787
E-mail: tonia@gbg.bg