Хотел Хаджиев

Разрешен бр. снимки

Лице за контакт

Seller Thumbnail
Хотел Хаджиев(Hotel Hadjiev) (644)
Дата на регистрация: 26.11.2007
Име: Хотел Хаджиев(Hotel Hadjiev)
Тел.: 359 7447 2144, 359 888 580959
Населено място: Добринище(Dobrinishte)
Местоположение на обекта  
Град / Село: Добринище
Адрес: Ул. “Десилица”, 14
Основни данни за обекта/обявата  
Заглавие: Хотел Хаджиев
Тип обект: Семейни хотели
Подробна информация  
Подробна информация и текстово описание: Заповядайте в Хотел Хаджиев, в Добринище, на 6 км. южно от Банско, за да се насладете на истинската пиринска природа.  Тук Ви очаква самобитна атмосфера, незабравими преживявания, лечебни минерални бани, национални ястия и руйно домашно вино.
Семейният хотел Хаджиев предлага уют и кофморт както за големи компании, така и за семейни почивки. Удобното разположение -  в непосредствена близост до ски пистите на х.Безбог и Банско, Ви дава богат избор от активни занимания и възможност да спестите пари за ски в пренаселения курортен център Банско.

Домакинята - Миланка Хаджиева ще Ви настани удобно в апартаментите и стаите на новия семеен хотел, и ще се грижи да се чувствате комфортно и приятно през цялото време на престоя Ви.
Апетитни специалитети за закуска, обяд и вечеря се сервират по прредварителна заявка в уютната механа на приземният етаж.  В пансиона е вклучено безплатно вино от избата на стопаните.

Хотел Хаджиев предлага уютен отдих на скиорите и туристите, които посещават Добринище. Сградата е стоена преди 10 години и постоянно се потдържа и подновява. Хотелът е на 3 етажа, плюс приземен етаж с механа, бар и кухня. Разполага с локално парно отопление и топла вода.
 На разположения на гостите са 4 стаи с по 2 легла, 3 стаи с по 3 легла и 1 стая за 4 души. Стаите са просторни, светли и уютни. Обзаведени са удобно и практично с всичко най-необходимо:

    * баня и тоалетна
    * телевизор с кабел
    * гардероб и нощни масички
    * кът за сядане

За Ваше удобство хотелът предлага:

    * парно отопление
    * топла вода
    * покрит паркинг
    * механа и бар
    * BBQ
    * фитнес зала
    * напълно обзаведена кухня с хладилник, печка, фурна и кафе-машина.

Гостите могат да ползват свободно кухнята и механата за хранене и готвене. А ако не Ви се готви и не искате да ходите на ресторант, може да опитате от характерните за региона специалитети, приготвени и сервирани специално за вас, пред камината в механата. Необходимо е само да направите предварителна заявка.

 Като знак на нашето гостоприемство, всички гости получават безплатно червено вино за вечеря (собствено произдодство). Офертата важи докато има вино в 150-литровата ни бъчва, затова - побързайте!
Контактна информация за обекта  
Име: Hotel Hadjiev
Телефон: 359 7447 2144
GSM: 359 888 580959
E-mail: hotelhadjiev@yahoo.com
Website URL: www.hotelhadjiev.com/