Апартаменти за почивка

Разрешен бр. снимки

Лице за контакт

Seller Thumbnail
Станка(Stanka) Ташева(Tasheva) (stanka_tasheva)
Дата на регистрация: 29.06.2007
Име: Станка(Stanka)
Фамилия: Ташева(Tasheva)
Тел.: 359 889 510 314
Населено място: Поморие(Pomorie)
Местоположение на обекта  
Град / Село: Поморие
Адрес: ул. Солна - 39
Основни данни за обекта/обявата  
Заглавие: Апартаменти за почивка
Тип обект: Апартаменти
Цена за нощувка в: Апартамент
Цени от: 45.00 лв.
Удобства в обекта  
Удобства в обекта: Гараж, Две спални, Микровълнова фурна, Сезонен обект, Асансьор, Пералня, Кухня, Тераса, Хладилник, Климатик, Телевизор, Собствен сан. възел
Подробна информация  
Подробна информация и текстово описание: Апартаментите 1,2,3 са панорамни-намират се на пети етаж над партера в жилищна сграда,разположена в старата част на град Поморие,в непосредствена близост до центъра на града и на 7 мин. от централния плаж,балнеологичния комплекс и санаториума за калолечение,където можете да правите процедури. Предлагаме отлични условия за отдих и почивка в комфортна обстановка:
-Апартамент №1-/mах 2+2/ е разположен на 49 кв.м. и включва студио с две единични легла и разтегателен диван, подходящ за двама до четирима души, гардероб,кабелна TV, интернет, климатик,луксозно оборудвана бокс-кухня с вградени кухненски електроуреди и хладилник,микровълнова фурна, електрическа кана, кухненска посуда,баня+WC с душ-кабина, голяма тераса с панорамна гледка-с маса,столове и чадър.Комарници.Има дъска за гладене и ютия.Апартаментът е със западно изложение.Сградата е с асансьор, с домофонна система с електронно отключване на входната врата. + Гараж. Цена:юни,септември-45лв;юли,август-60лв.
-Апартамент №2-/mах 2+3/ е разположен на 64 кв.м. и включва:хол-всекидневна с кухненски бокс,разтегателен диван,подходящ за двама до пет души,спалня с голямо двойно легло,гардероб,баня+WC с душ-кабина,две тераси с панорамна гледка-с маса,столове и чадър,кабелна TV, интернет, климатици във всяка стая,луксозно оборудвана бокс-кухня с вградени кухненски електроуреди и хладилник,микровълнова фурна, електрическа кана,кухненска посуда,перална машина,маса за хранене, столове.Комарници.Има дъска за гладене и ютия.Апартаментът е с югозападно изложение.Сградата е с асансьор,с домофонна система с електронно отключване на входната врата. Предлагаме гараж за автомобил. Цена:юни,септември-55лв;юли,август-70лв.
-Апартамент №3-/mах 2+2/ е разположен на 60 кв.м. Двустаен. 5-ти жил. етаж. Включва:хол-всекидневна с кухненски бокс, разтегателен диван, подходящ за двама до четирима души,спалня с голямо двойно легло, гардероб, баня+ WC с душ-кабина, две тераси с панорамна гледка-с маса,столове и чадър,кабелна TV, интернет, климатик във всяка стая, луксозно оборудвана бокс-кухня с вградени кухненски електроуреди и хладилник, микровълнова фурна,електрическа кана, кухненска посуда,перална машина, маса за хранене, столове.Комарници.Има дъска за гладене и ютия. Апартаментът е с южно изложение. Сградата е с асансьор, с домофонна система с електронно отключване на входната врата. Предлагаме гараж за автомобил.
Цена:юни,септември-55лв;юли,август-70лв.
Апартамент №4 и №5 -/mах 2+2 човека/ е разположени на 80 кв.м. двустайни,мезонети-4 и 5-ти жил. етаж. 200м от плажа. Включват: всекидневна с кухня, в ап.4-разтегателен диван , подходящ за двама души и спалня с голямо двойно легло,в ап.5-единично легло и персон и половина на първо ниво,на второ ниво:единично легло,баня+ WC на първо и второ ниво, големи тераси на двете нива с маса, столове и чадър, кабелна TV, интернет,климатик, луксозно оборудвана кухня с вградени кухненски електроуреди - хладилник, пералня,микровълнова печка,ел. котлон,кухненска посуда,електрическа кана.
Контактна информация за обекта  
Име: Станка
Фамилия: Ташева
GSM: +359 889 510 314
E-mail: stanka_tasheva@yahoo.com
Website URL: cmtbg.com/kvartiri/index.html