Filter by Property Type
Keyword Search
 •   Listing  
 •   Prices  
 •   Owner  
 •   Map  
 •   Comments  
 •   Street View  
Location  
City: Jeravna
Address: с. Жеравна
Common  
Title: Guest House Jasmin
Property Type: Guest Houses & Rooms
Additional information  
Additional information: Къща ЖАСМИН в Жеравна предлага на своите гости истинско пътуване назад във времето. Елате в Жеравна! Къща ЖАСМИН е направена за Вас! Къща ЖАСМИН, известна в миналото като "Патаманската къща", е на повече от 250 години. Строена с внимание към всеки детайл, тя е една от най-богато украсените къщи в Жеравна. През 2005 къщата бе реставрирана и преустроена, като всички автентични дървени орнаменти и детайли са напълно запазени в оригиналния си вид. Разположението на стаите, верандата и външните стени са такива, каквито са били при построяването на къщата. Добавени са само санитарни възли за всяка от стаите. Къща за гости Жасмин в Жеравна разполага със стаи с две, три и четири легла, както и апартамент с кухненски бокс. Всички стаи са със самостоятелни санитарни възли. Общият капацитет е 11 човека. Къщата има широка веранда на втория етаж (снимката вдясно), подходящо място за сутрешно или следобедно кафе, или просто за се наслаждавате на гледката към отсрещните планински вериги. През летния сезон на разположение на гостите е малък басейн. Можем да организираме за вас следните атракции: - конна езда, палене на лагерен огън, риболов, управление на трактор, излети в планината. Запазена марка на къщата е натуралното, екологично чисто краве или овче кисело и прясно мляко, в доенето и приготвянето на което можете да участвате и Вие. Жеравна е най-големия архитектурен резерват в България. Със своите над 200 дървени къщи, строени преди и по време на Възраждането, селото е една от предпочитаните туристически дестинации както за български, така и за чуждестранни туристи. Можете да разгледате петте музея, сред които изящно изографисаната църква "Св. Николай" и родната къща на Йордан Йовков. Самото село и околностите му предлагат богати възможности за туризъм, спорт, лов риболов и други атракции и забавления. Къща за гости Жасмин е сполучлив избор на Къща за гости в Жеравна.В близост до Жеравна се намират Възрожденските села Медвен, Катунище и Ичера, които могат да се посетят в рамките на един ден. На 16 км е общинският център Котел, където можете да видите единствения по рода си Природонаучен музей, Пантеона на Г. Раковски и др.
Contact information  
First Name: Guest House Jasmin
Phone: 49 17665964894
Mobile: 359 884 528007
Mobile: 359 898 990047
Website URL: www.jasmin.jeravna.com

Къща за гости "Жасмин" - цени
 
Базова цена на легло - 18 лв.

За деца до 6 години, настанени на леглото на родителите си - безплатно.

За деца до 6 години, настанени на самостоятелно легло - 50% отстъпка.

За наемане на цялата къща - по договаряне.

 Цените могат да варират в малки граници в зависимост от сезона. Собствениците си запазват правото да променят посочените цени без предизвестие! Моля, свържете се с нас за да направите резервация и да получите потвърждение на цената.

Къща за гости "Жасмин"(Guest House Jasmin)
Registration Date: Jul 15, 2008
First Name: Къща за гости "Жасмин"(Guest House Jasmin)
Phone: 49 17665964894, 359 884 528007
City: Жеравна(Jeravna)
Contact the Owner
Name *
E-mail *
Phone
Message *
Captcha *
Click on the image to refresh the captcha. Please enter the characters depicted on the image.
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Your Name
Your E-mail
Message
Captcha *
Click on the image to refresh the captcha. Please enter the characters depicted on the image.
 
We were unable to find the requested address (Jeravna, с. Жеравна) via Google street view due to Google street view doesn't have data for this address.
 • къща Жасмин

  Ужасна къща с отвратителна собственичка, днес се върнахме от посрещане на Нова Година в тази къща и какво да ви кажа, отношението беше внимавайте с дървата, че са кът, не, не и отново не за какво ли не! Настанихме се в 13:30 часа на 31.12 тя ни остави след 30 минути речи какво не трябва да се прави, но след 2 часа отново беше при нас с речи, не, не и не! До тук с хубавата част, в механата няма печка и цяла нощ бяхме с палтата, в стаите духаше от къде ли не, имаше изпражнения от мишки, и за десерт тока спираше, след включването на готварската печка, след това след включването на бойлера и така до 02:00 часа на 1 януари около 30 пъти! Kоментaра на сина ми на 5 години-просто я мразя тази къща!
  Никола / Jan 01, 2015
Add Comment
Author *
Title *
Rating
Message *
Captcha *
Click on the image to refresh the captcha. Please enter the characters depicted on the image.